2014. május 31., szombat

Bevezető és I.fejezet:1.rész

Léteznek még csodák

 Bevezetés: Sziasztok Bella Strong vagyok 17 éves. Amerikában élek anyukámmal. Úgy tudom apu elhagyott minket egy másik nőért, de nem is érdekel. Nagyon szeretek énekelni és táncolni valamint rajzolni. Mindig is az volt hogy híres legyek mind ének, tánc és rajz terén is. És ez kezd megvalósulni. Általánosságban a külsőm normálisnak mondható aranybarna hajam van amibe néha rakok szőkés tincseket vagy feketét. Kiadtam első albumomat, ami nagy sikert aratott (első álmom kipipálva.) a ranglisták elején áll. Ez nagy boldogsággal tölt el mivel már platina lemezes és csak Amerikában hallható. Mi lesz, ha majd betörök Európába is. El se tudom képzelni. Így a következő albumom az egész világnak szól. Anya le is akart beszélni róla de nem sikerült neki túl makacs vagyok. Ja amúgy eltértünk a tárgytól szóljatok rám. Na akkor hol is tartottunk, ja megvan a külsőm. Szeretem a feketét, de a piros narancs kék zöld fehér szürke és a rózsaszín is kis mértékben meg található a ruhatáramban. A szegecseket imádom a láncokat is karkötők, jöhetnek minden mennyiségben. Van pircingem is egy a köldökömben egy az orromban és a nyelvemben. Oda vagyok a tetkókért. Az elsőt 10 évesen csináltattam anya meg majd szívinfarktust kapott, amikor meglátta. Egy végtelen jel volt madzagból egy szívvel együtt és a tetején a csuklómnál el volt szakadva. Nekem tetszett de anyának már kevésbé. A második az–az oldalamon van egy törött szárnyú angyal, aminek a szíve át van szúrva egy dárdával. A harmadik egy Freiheit felirat a másik csuklómon és a negyedik egy madársor a gerincem vonalán. De úgy van készítve, hogy a másik tetkómmal összekapcsolódik, így királyul néz ki. Ahhoz képest milyen keménynek mutatom magam elég érzékeny, vagyok ezt anya, tudja a legjobban. De követem az álmaim és meglátjuk addig is, hogy mi lesz, és azért létezhetnek még csodák.
Köszönöm hogy elolvastad, Remélem tetszett. Sziasztok.I. fejezet: 1. rész:
A költözés.

A szép napsütésre az arcomban keltem nagyon kellemes volt. Imádok erre kelni, de nem sokára a telefonom is megszólalt. Lassan kikászálódtam az ágyból és elmentem a fürdőbe. A napi rutint végeztem, megmosakodtam, fogat mostam (az én Colgate Max White one-mal) és, megfésülködtem. Felvettem a másnap előkészített ruhám, egy fekete csőnaci egy rock and rollos felső, ami újatlan és egy fekete bőrdzeki. Kiegészítők (láncok, karkötők) hajamba a legújabb Gucci, egy kis smink és mehetünk.
Ja igaz a legfontosabbat elfelejtettem hogy ma költözünk. Egy képet találtam a földön a szobámba nem tudom, hogy kerülhetett oda. Ő és én voltunk rajta. Már várom, szeretnék új életet kezdeni. Elég hülye voltam, az álmaim sorban teljesültek én meg mindent elcsesztem, azzal hogy olyan társaságba keveredtem, amibe nem kellet, volna. Egy marha voltam. Egy olyan személyt vesztettem el, akit nem akartam. A legjobb barátomat. Brandont. Sajnos ő már nincs velünk erről is én, tehetek. Mindenbe bele rángattam. Ő mondta, hogy nem kéne ilyen emberekkel barátkoznom, de nem nekem soha nem kell rá hallgatnom és hát igaza is lett. Nem szeretek erről beszélni egy fájó pont az életemben, amit sohasem felejtek el. De nem tehetek mást, mint új életet kezdek egy új emberként.  Anyám szakította meg gondolatmenetem.
-         Kicsim. Kész vagy. Itt van a kocsi. Ugye mindent elraktál. – anya.
-         Igen minden meg van. – én egy könnycsepp gurult le az arcomon. Meg próbáltam nem elsírni magam. Sok kevesebb sikerrel.
-         Bella tudod, hogy minden rendben lesz. – anya és átölelt.
-         Igen tudom. Csak. nagyon hiányzik. – én már elsírva magam.
-         Jaj kincsem nyugodj meg. Ne sírj ő, se szeretné, hogy sírjál.
-         De az én hibám. – én
-         Na most fejezd be nem a te hibád, az hogy Brandon meghalt. De ide figyelj ő azért hallt, meg hogy te tovább élhess. Ez nagyon nagy tett. Most új életet kezdünk és folytatod az álmod. Csak kicsivel az még odébb van. Ő nagyon büszke lenne rád, ha folytatnád azt, amit elkezdtél. Hisz tehetséges vagy. Az ő elmondása szerint egy ilyen tehetséget kár lenne elszalasztani bárkinek is. - anya
-         Rendben, igazad van. Menjünk. – én

Beszálltunk a kocsiba, ami kivitt minket a reptérre. Mikor felszálltunk a géppel kinéztem az ablakon sok felhőt, láttam, ami közt hátha ott lesz valami, ami nekem kell. (Egy új élet.).

2 megjegyzés:

  1. Tényleg jól átalakítottad :D Nagyon jóó lett*.* Kövit....^_^

    VálaszTörlés
  2. köszi hamarosan lesz ha ugy alakul minden nap ha nem minden másnap.

    VálaszTörlés