2014. június 3., kedd

I.fejezet:2.rész

I. fejezet: 2. rész:

Anya ébresztett a repülőn. Hát egy kicsit elaludtam, de nem is ártott, úgy érzem, mintha az eddigi gondokat kipihentem volna. Nem aludtam még ilyen jól az elmúlt egy évben. Mikor leszállt a gépünk mindent elintézve fogtunk egy taxit és elindultunk az új házunk felé. Tetszett Berlin nem olyan, mint LA de jó. A kocsiból nézve az utcák telve voltak emberekkel, sok különféle bolt volt és a parkos részek kifejezetten szépen voltak kialakítva. Bele merültem a táj kémlelésébe, remélem majd valaki körbe, vezet a városban.
-         Kicsim itt vagyunk. - zökkentett ki anya a merengésemből.
-         Oké. – én.
Ki furakodtam a kocsiból és hát a ház nagyon is tetszett, bár nem voltam benne biztos, hogy ezt tényleg anya vette. Míg én a házat figyeltem anya és a taxis kivette a csomagjainkat nem volt sokk, mivel a nagy részét már a költöztetők ide hozták. Csak ki kell pakolnunk. Még mielőtt benyitottam volna, vagyis kinyitottam volna az ajtót anya megállított.
-         Bella, remélem tetszeni fog magam, rendeztem be. – anya kicsit bátortalanul.
-         Na arra kíváncsi leszek. De még ahhoz be kéne menni- utaltam a kezére, mivel a keze ott volt az enyémen és így nem tudtam kinyitni az ajtót.
-          Ja jól van, bemehetsz. – anya
Amit bent láttam az maga az álom házam volt. Nem tudom anya, hogy csinálta de király volt. Hisz anyának borzasztó ízlése van mindig én, segítek neki a ruháknál és egyéb ilyen dolgoknál, mert nélkülem rondán öltözne az tuti. (Na mindegy ne térjünk el a tárgytól.)
”A ház leírása következik: úgy mintha én mutatnám be.”
Elsőnek egy tágas előszoba volt, amiben ruhásszekrény, cipős szekrény és egyéb dolgok voltak. Balra volt egy hatalmas nappali, a ki nem hagyható Plazma tévével, a Hifivel, Cd állvánnyal. Középen egy fehér garnitúra volt. Előtte egy üvegdohányzó asztal, és alatta egy kék szőrös szőnyeg, a fal halványkék volt. Egy szekrénysor is volt még meg egy kandalló. Az előszobától jobbra a konyha volt amerikai típusú hát igen a régi megszokott megmaradt. Lent még találtam egy fürdőt, ami a piros árnyalataimban úszott, egy mosókonyhát, egy spájzat és egy kis raktárszerűséget. 
Ki néztem a nappaliból és láttam egy medencét, na az hamarosan fel lesz avatva. Egy kis terasz egy filagória egy szalonnasütő bográcsolló sarok meg növények olyan harmonikus volt kint mindent. Úgy érzem, sokat leszek én abba a hinta ágyba a filagória alatt. Csak a fenti rész marat ki, viszont feltűnt hogy anya cucca itt van de, ő nincs. Na mindegy csak nem tűnt el, majd megkeresem. Az első célpontom a szobám volt. Ami egyszerűen gyönyörű volt. Arany fal fekete mintákkal. Fekete ágy, fehér szekrény, piros szőnyeg meg pár egyéb kis dolog. Van saját fürdőszobám, na én innen nem jövök ki egy hamar. Nem részletezném milyen a fürdőm egy szóval szuper. Bekukkantottam anyujéba meg még a fenti fürdőbe is. Volt még két vendégszoba egy gardrób egy dolgozószoba anyának és egy hangszer szoba nekem, ami biztos, hogy zárva lesz egy jó darabig.
Végezetül visszamentem a szobámba és kipakoltam. Beindítottam a zenét úgy még a pakolás se uncsi. Egyszer csak annyit éreztem, hogy valaki megfogja a karom. Úgy megijedtem a szívem majd ki ugrott a helyéről.
-         Basszus anya a szív infarktust hozod rám. – én
-         Bocsi nem akartam csak nem hallottad hogy szólok a zene miatt. – anya
-         És mit akartál velem közölni. – én érdeklődve.
-         Csak annyit hogy el van intézve a sulid egy hét múlva, tudod hogy suli igaz? – anya
-         Aha. – én letörten.
-         Ja és hogy este át megyünk a szomszédhoz vacsorázni. –anya
-         Oké – én. De várj csak anyu szóltam oda neki még mielőtt kiment, volna. – én
-         Igen? – anya
-         Nagyon tetszik a ház, kitettél magadért. - Én és jó szorosan átöleltem.
-         Örülök, hogy tetszik, de a mestertől tanultam. – ölelt vissza anyu
-         Jaj ne túloz de, mit vegyek fel estére ilyen kor, mit szoktak? –én
-         Valami csinosat de ne túl feltűnőt csak olyan átlagos csaj kinézet kicsit megspékelve. – anya
-         Na még valaki szakértő lesz. És mikor megyünk át? – én
-         Hát körül belül úgy 19: 00 körül. – anya
-         Oké. –én
Anya kiment én meg megnéztem az órát 17: 00 volt. Még van idő. Ledőltem az ágyba és szerintem elaludtam, mert mikor kinyitottam a szemem és felnéztem az órára akkor 18: 00 volt. Atya ég nekem készülnöm kell. Gyorsan lefürödtem, majd fogat mostam, mosakodtam, és sminkeltem. Aztán elmentem valami ruhát keresni egy száltörülközőben a gardróbomba. Nagy kínlódások között végül megtaláltam a megfelelő szettet:
 ami egy bőr naciból, egy fekete ujjatlan felsőből, egy bőrkabátból, egy fekete platformos magas sarkú cipőből és egy cuki kis fekete táskából állt meg még egy-két arany karkötő nyaklánc és fülbevaló. Készen is vagyok, most már mehetünk. Leszáguldottam a lépcsőről mert már 19: 00 volt, anya már türelmetlenül várt engem, lent.
-         Végre hogy kész vagy. –anya mérgesen
-         Bocsi de elaludtam. De kész vagyok az a lényeg. – én
-         Oké mehetünk? – anya
-         Igen. – én
Ezzel elindultunk a szomszéd házba. (S amire ne is számítok, hogy ezzel a vacsorával teljesen megváltozik az életem.)
Folyt. Köv.

Köszönöm hogy elolvastad, remélem tetszett. J A véleményt commentben várom. 

4 megjegyzés:

  1. Jóóóó *.* Siess a kövivel drága egyetlen barátném ^_^ :D :D Pusszilak ez jobb mint az előző változat :P :P Így tovább :3:3:3<3

    VálaszTörlés
  2. kösz és igyekszek de szerintem két nap múlva fognak mindig jönni a részek. Meg hát nem szabad egyetlen hibát se ejtenem mert az én drágalátos barátném mindent kiszúr. :)

    VálaszTörlés
  3. Hát igen előfordul egy két hiba*.* de SZERENCSE hogy vagyok neked és én hamar kiszúrom!!!! :3:3:3 <3 <3

    VálaszTörlés