2014. június 29., vasárnap

I.fejezett:5.rész: ELŐZETES

Itt van a kövi rész ELŐZETES remélem elnyeri a tetszéseteket. Nem sokára lesz egy másik történet a Főiskola, bulik, pasik történet amit a legeslegjobb barátnőmmel írok. Róla tudni illik hogy nem rajong a Tokio Hotelért mivel ő One Direction fan de mivel bejött neki a bevezető így ő is be szált de volt egy kérése amit később megtudtok. Na mindegy erről mára ennyi elég legyen nem húzom itt az időt tovább jó olvasást. :)

I.fejezett: 5.rész: Új barátok és az ellenség


****** Bill szemszöge******

- Hahó Bill kelj fel. - Tom. Nem kapott választ csak annyit hogy Bill még jobban a fejére húzta a takarót.
- Kelj már fel, hasadra süt a nap. - Tom már idegesen. Meg akarta tudni mi volt a találkozón. Nagyon nem csípi azt a lányt és ezt ki is fogja nyilvánítani.
- Hagy békén aludni szeretnék! - Bill csukott szemekkel.
- Nem már azonnal felkelsz mindent hallani akarok a tegnapról. Ennyire kifárasztott az a r*banc.- Tom szemrehányóan. Erre Bill is felkapta a fejét és olyan csúnyán nézett bátyára hogy még ki is filézte volna miatta. Tom is meg lepődött Bill reakcióján.
- 1. Semmi közöd hozzá, 2 . Nem is ismered akkor hogy mered azt mondani rá hogy ribanc. Ja és kifelé a szobámból aludni szeretnék. Majd vissza feküdt az ágyra. Tom csak úgy kiviharzót se szó se beszéd. Bill ez után már nem tudott aludni. Csak forgolódott. Nem értette miért nem kedveli Tom Bellát. Pedig egy kedves aranyos lány. Igaz még azért ismerkedni kell mert csak két napja ismerjük egymást de nem tűnt egy ribancnak. Bár félénk és azért ahogy mondta elégé meg nyílt egy idegenek vagyis nekem. Le hűtőm magam kicsit majd az alapvető mosakodás fogmosás fésülködés és már mehetek is le reggelizni. Reméltem ott lesz Tom hogy megbeszéljük a dolgokat, de pechemre nem volt ott. Eldöntöttem ha duzzogni akar akkor hadd duzzogjon majd ha le jön beszélünk. Befészkeltem magam a kanapéra a tele rakott tányérral amit anya kirakott nekem mivel elment a boltba. Amin minden volt mint a mesébe. Majszolásom közbe eszembe jutott valami mi lenne ha ........

Remélem izgultok mit talált ki Bill. :) :) :) :) :) :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése