2014. június 4., szerda

Friss képek :))

Na hát sziasztok most nem részel hanem képekkel jövök. Lesznek friss információk képek videók és egyebek róluk De főként Billről fog szólni az egész bár Elég szerepet kap a másik három bandatag is.
 Ez egy elég jó kép lett Bill és a kutyus részéről is.
Nekem nagyon tetszett amikor megláttam.
Az a piros kockás felső nagyon bejön. Látszik nagyon szereti és vigyázz a dolgaira hogy ilyen sokáig megőrzik eredeti állapotukat. Bezzeg én kapok valami új dolgot már is szét cseszem hát ez vagyok én.

Na most ki az aki a képen ott áll mert szerintem Tom. Nektek mi a véleményetek ?


Tipikus reggeli arc. Szerintem tök átlagos. És tök jóképű. :)


 Úgy tudom Bill csinálta ezt a képet. Jól sikerült. Teljes elismerésem. Most aztán mehet a bokorba Tom. ( nem félre érteni.) Gondolom én a kutya után. ( és ezt se ) :P

Oltári cukik. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oooooooooooooooooooo
sssssssssssssssssssssssssss. Nem mondhatom másképp.

 Pumba nem éppen a gazdira figyel. Biztos talált valami érdekesebb dolgot Billnél. Szerintem nem találhat tőle cukibbat Pumba.


Ehhez nincs semmi gondolatom. Bár Tom szakálla egy szóval kicsit elképedtem. Az egyik videóban azt hittem Tom egy csöves nem ismertem fel. Nem akarom le izélni de levághatná az a dzsumbujt az álláról. Mert jól áll neki de már elég hosszú.


 Perfect. :)
Ebbe a pozitúrába azt képzelném el párbeszédbe:
Tom: Bill bazd meg fogd már meg a kutyákat.
Bill: Hagyjál már lógva.
Tom: bekaphatod
Bill: mit?
Tom: a farkam !!!
Bill: azt a kicsit.
Ez csak poénból írtam, nem azt hinni hogy Anti vagyok, és imádom a Tokio Hotelt.
TH-s szív, TH-s lélek, TH-s leszek amíg élek. Nem tudom eldönteni hogy kacsintani akar vagy csak belesüt a nap a szemébe vagy bele ment valami : Kész röhej de még így is irtó cuki.
 No Comment :)Most a kutya valami táblát olvas vagy mi. Már kifogytam a szavakból azt tudom írni mindegyik képükhöz hogy remek. Csodás. Fotogének.

 AJJ ez nagyon aranyos úgy megzabálnám őket. :DEzt félre értettem. Tudni illik perverz a fantáziám.
 PUMBA !!!!!!!!!!!!!!Látszik hogy testvérek. Mind a kettőn óriási nap szemüveg. Tipikus. De Georg és Gustav is sokat változott.Mára ennyi. Vagy holnap vagy holnap után írok megint SZIASZTOK.      Eszter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése