2014. augusztus 11., hétfő

Bevezető + Szereplők

ITT IS VAN AMIRE MÁR HA VAN VALAKI VÁRT :)))))))))

Elsőnek is a szereplők nem rakok kép illusztrációt mert szerintem annak ide nincs értelme elő fog fordulni hogy lesz kép némely jelenetnél de csak a fontosabbaknál. Magamról tudom a kép megzavar az olvasásba és nem tudja elképzelni az illető a jelenetet. És akkor jó olvasást. :) 

Szereplő lista : 

Főszereplők :                                             Szereplők : 
- Becky Izabella Burn                               - Gustav Schafer
- Bill Kaulitz                                              - Georg Listing
- Tália Hof  = Lia                                      - Noah Skull
- Tom Kaulitz

Bevezető: Beckynek nem könnyű az élete egyedül. Nincs se szerető szülők se a szerető iker testvér. Egyedül a nagymamája nyújt neki támasz és húzza őt ki a sárból. A költözés után változik meg minden és egy legeslegjobb barátnő az oldalán minden bajtól megóvja. Testvérként szereti őt pedig még nem is tudja hogy a barátnő egyik rokona villámcsapásként fogja még jobban megváltoztatni az életét. 

Becky bevezetője :
Sziasztok életem első részét boldog családban éltem le majd 12 évesen jött a fekete leves elvesztettem a szüleimet és ikertestvéremet. Nagyon nehéz volt mintha kitépték volna a szívem el sem tudom mondani mit éreztem akkor de azt tudtam hogy bárcsak én is velük haltam volna. Sajnos a depresszióm nem sokat segített főleg nem az öngyilkossági kísérletem valahogy valami mindig megakadályozta hogy meghalljak és itt hagyjam ezt a nyomorult világot. Ez az egész meg a nagyin csattant el. Sok szenvedést okoztam neki most már belátom és ezen akkor változtatni. Mivel ő eredetileg Németországban él így kiköltöztem vele. Jelentősen megváltozott minden, 15 évesen a továbbtanulás előtt állok, ami nehéz ha nem beszéled folyékonyan az ország nyelvét. egy nyár alatt kellett tökéletesítenem német nyelvtudásom. Stílust váltottam eddig a pink szín jellemzett, most a fekete, hosszú világosbarna derékig érő hajam levágattam vállig és oldalt felnyírattam, csináltattam egy piercinget az orromba, valamint egy tetkót. Mama nem ellenezte megmondta nem szól bele az életembe majd csak akkor ha úgy látja hogy bele kell szólni. Nagyon szerettem a nagyit ezért is nem szoktam rá semmi káros dologra akartam de mégse tettem és később nekem is erre állt a véleményem. Szeretem a bőr cuccokat, és mondhatni fekete az én színem bár hordok én színeset de úgy átlagosan nincs olyan hogy valami fekete ne lenne rajtam. Nem tudom hogy de valahogy be kellesz illeszkednem ide mama mindig azt mondja menni fog majd meg látjuk. Elég komoly vagyok koromhoz képest és érzékeny is de azt inkább nem mutatom ki. Majd meg látjuk mit hoz számomra a jövő. 


Remélem tetszett. Pár pillanat és jön az első rész is. Addig is pusszants. :) :) :) :) :) :) :) :) :) 

2 megjegyzés: