2014. október 19., vasárnap

Bocsánat !!!

Na hát újra itt. Rettentően sajnálom hogy nem hoztam a részt és nem írtam semmit sem. Sajnos nincs időm a bloggal foglalkozni ,ezért gondoltam arra hogy bezárom ,de nincs szívem hozzá és még rengetek ötletem van amit szeretnék megosztani veletek.Ezért elhatároztam hogy folytatom d csak akkor lesz rész ha lesz rá időm hétvégén felrakni. Semmi kép nem tudom majd hétköznap hozni a részeket, csakis hétvégén. Remélem megértitek.
Ja és szeretnék egy szavazást indítani hogy szerintetek milyen a blogom lehet lesz majd szavazni. Három lehetőség lesz :
1. Nagyon jó
2. Közepes
3. Nagyon rossz
Remélem majd szavaztok. Kíváncsi lenék hogy hányan olvassátok a blogom vagy csak megnézitek.
A lényeg még hogy már kijött az ALBUM. Szerintem nagyon jó lett. Tetszik kell néha a változás és ez most jó volt. Nem azt kell nézni hogy az ezelőtti albumok jobbak voltak. Ez nem a múlt hanem a jelen.

A MÚLT ELFELEDETT JELEN, A JÖVŐ KISZÁMÍTHATATLAN.

1 megjegyzés:

 1. Szia! Elolvastam a blogodat, bár két nap alatt.
  Először is: nagyon jól írsz, csak néhol vannak helyesírási és fogalmazási hibák. A vesszőkre fektess egy kicsit nagyobb hangsúlyt, mert van, ahova nem raktál, de nagyon kellene. Ezen kívül a Léteznek még csodák c. történetedben észrevettem pár ellentmondást, de ennek ellenére élvezhető volt. Amit még tudok javasolni ezzel kapcsolatban, hogy egy karakternek ne legyen két személyisége.Ezen azt értem, ha Becky ( nem emlékszem a másik lány nevére) egy vagány csaj kívülről, akkor belül is legyen az. Így egy kicsit olyan hatása volt számomra mintha csak megjátszaná magát. A két személyiséget úgy képzeld el, hogy van egy kívül rózsaszín habos- babos barbie kinézetű lány, aki valójában egy kőkemény nagy dumás csaj. Gondolom te is furán néznél rá.
  Ezek a hibák kiküszöbölhetőek nagyrészt, ha visszaolvasod az adott bejegyzést közzététel előtt. Ennek segítségével elkerülhetők a helyesírási, fogalmazási hibák, mint például nem helyesen ragozott szó, vagy a szóismétlés.

  Másrészt, sok olyan bejegyzést írtál ami nem kapcsolódik a történethez, csak képek, amiket valószínűleg facebookon már láttak sokan. Lehet, hogy másokat nem, de engem ez kifejezetten zavar. Persze, az is lehet, hogy te egy " minden ami Tokio Hotel + fanfiction blogot" szerettél volna létrehozni.

  Harmadszor pedig, szerintem ne zárd be a blogot. Hozol majd akkor részt, amikor tudsz. Nálam is megtörtént már, hogy egy hónapig arra sem volt időm, hogy megnézzem a blogot. Ne vegye el a kedvedet az írástól, hogy nem érkeznek megjegyzések; nem arról szól, hogy mennyi kommented van. Én is sok blogot olvasok, de nem szoktam írni szinte sehova.
  Amikor olvastam azt a háttérbejegyzést, hogy nem folytatod a Léteznek még csodákat, szomorú lettem. Próbáld meg folytatni, jó történet!

  Remélem nem vettem el a kedvedet az írástól, és nem fogod bezárni a blogot. Amúgy lett egy rendszeres olvasód! :)

  VálaszTörlés