2014. december 27., szombat

Léteznek még csodák B:

Itt van az átdolgozás még egyszer, Úgy hogy vágjunk is bele :


Existieren noch Wunder ?


" A remény nagy szó, de kis jelentősége van. A segítség viszont kicsi de annál nagyobb az érzékeltetése. A vágy mely príma fegyver jéggé fagy, a segítség reménnyé válik, a sok szenvedéstől. Mely vért ont és lelket tép a hús és csont ketté válik. A szív megszűnik dobogni, ettől a fegyvertől ami jéggé fagyott. Egy remény hogy túl lehet élni, egy segítség melyre szükség van, egy életre elkötelez. De mégis az élet oly kiszámíthatatlan. Hol ad, hol elvesz!! Azonban eddig tőlem csak elvett. A reménytelenség azon a fokán állva ahonnan már nincs visszaút. Felötlött bennem az a mondás :
Azért éljek, hogy egyszer MEGHALJAK, vagy azért haljak meg hogy azt mondják ÉLTEM !!
Egyik se túl kecsegtető. Viszont erőt ad. Ha egyáltalán van még nekem az. Az biztos ha most nem küzdők elvesztek mindent amim még megmaradt....... "Így kezdődik az én történetem. Nem tudom hogy értitek - e vagy nem , de idővel fogjátok. Nem akartam sablon szöveggel kezdeni, de muszáj leszek !!!!
Először is Bellának hívnak. Bella Strongnak. 17 éves vagyok és Amerikában élek anyukámmal. Apukámról annyit hogy katona Iránban de engem nem is érdekel. Azóta anyu próbál erős lenni (helyettem is). Kicsit elhanyagoltam és mondhatni nem is érdeklődtem felőle, pedig egy házban laktunk. Sajnos a túlzott hírnevem megrontott. A kis bátortalan, félős, vissza húzódó lányból. Egy lázadó, mindenbe belemenő, örült, vagány csaj lett. És nem jó értelemben. Amerika szerte elismert tetoválóművész és RSG-s vagyok. Ez boldogsággal tölt el, mivel ez volt az álmom és teljesült is. Külsőleg szerintem átlagos vagyok. A félig meddig világos barna hajam olyan , mintha  mellírózott lenne közben csak természetesen ilyen. Sokan csodálkoznak is ezen. A szemem színe az emberiség 2 % - ba eset bele. Vagyis zöld. Van ősz-visz 3 piercingem: egy a nyelvemben, a köldökömben és az orromban. Az első tetkómat 10 évesen csináltattam anya meg majd szívinfarktust kapott, amikor meglátta. Egy végtelen jel volt madzagból egy szívvel együtt és a tetején a csuklómnál el volt szakadva. A második az oldalamon van amit én csináltam egy álomfogó. A harmadik és negyedik idézetek, az oldalamon a mellem alatt és az alkaromon. A felkaromon az 
ötödik egy törött szárnyú angyal, aminek a szívét átszúrták egy dárdával. És a tarkómtól a gerincem vonalán fut egy madár sor. A legutolsó sokat jelent számomra. Mondhatni életemben az első legfontosabb személy ő volt. Jobban kötődtem hozzá , mint anyukámhoz. Ez kész vicc. De igaz. Az ő monogramja van feltetoválva a csípőmre. Legfőképp bőr cuccokat hordok és a fekete az én NEMSZÍNEM. Megmaradt még az a lány aki voltam a habos babos rózsaszín kis csaj is csak mélyen el van temetve bennem. Mióta megromlottam belülről és teljesen szétestem, nem vagyok az aki eddig. Az új élet reménye is csekély. Ha elmondom az igazságot soha több nem lesz aki mellettem állna. Ezért muszáj vagyok hazudni vagy nem ?? Nem tudom össze vagyok zavarodva. Ő nem nézné ezt jó szemmel, ha még itt lenne. Segítsetek !!!!!!!!!!!! Már ezzel is túl sokat mondtam. 
SSSSSSSSSSSSSSSSSSHHHHHHHHH . Nem hallottatok semmit. ................................................................................... talán ......................egyszer megértetek............................de nem most van itt az ideje................................... csak................................................. hallgassatok  arról amit mondtam.
Remélem tetszett. És a véleményeket commentbe vagy chatbe várom. Esetleg pipázni is lehet. Ahogy tetszik csak jelezzetek vissza. :) :) :) :) :)
Puszi :  Eszty

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése